söndag 22 februari 2009

Syndiga söndag

Det känns verkligen att jag är ledig idag, efter frukost på säng och två korsord, så orkade vi masa oss ur sängen. Tommy lyckades att lura ut mig på promenad trots att jag försökte övertyga han om att det var kallt, blåsigt och molnigt ute. Promenaden var riktigt skön trots att det var blåsigt. Problemet var att under promenaden började vi prata om det vi associerar med vårvinter. Våfflor. Vi kom inte på något vettigt ställe som kunde ha våfflor och vi har inget våffeljärn, så vi fortsatte att resonera och kom in på varm choklad.

Det slutade med att vi var in på lilla ICA i stan och köpte grädde, 70% choklad, jordgubbar och mjölk. Belöningen när vi kom hem blev chokladplättar med vispad grädde och jordgubbar. Till det serverade vi en varm chilichoklad toppad med vispgrädde.

Snacka om att tillföra mer kalorier än vad som förbrukats. Efter vi stoppat i oss allt det där kan vi konstatera att det blev väldigt mäktigt. Men tänk er varm chilichoklad i en termos ute på isen när det blir lite varmare.....

Och chokladvåfflor med grädde och jordgubbar en söndagslunch hemma, inte så dumt det heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar